Skip to content

Dit røntgenudstyr skal have et lovpligtigt serviceeftersyn hvert år – en statuskontrol – udført af et autoriseret firma som Valsø.

Hvis du tegner en serviceaftale med Valsø, så sikrer vi, at dit udstyr kører optimalt. Vi tilbyder flere former for serviceaftaler, som bliver skræddersyet til den enkelte kliniks udstyr og behov:

  • Teknisk service, både planlagt og akut
  • Modtage- og statuskontrol af klinikkens røntgen- og fremkaldeudstyr
  • Online- og remote support på PACS-løsninger m.m.
Service af udstyr

SERVICEAFTALE

Vores serviceaftaler har en varighed lige fra 3 måneder til 3 år. Derfor er det op til dig at beslutte, hvor længe ad gangen du vil være sikker på, at dit udstyr kører optimalt.

Nogle klinikejere tegner en 3-årig aftale, så de ikke skal tænke på, om det snart er tid for serviceeftersyn. Andre har det bedst med at gøre status hvert år i forbindelse med det lovpligtige serviceeftersyn.

Men det er i hverdagen, at udstyret skal fungere optimalt. Opstår der et teknisk problem, kan du hos Valsø få hjælp 24/7/365.

VORES SERVICE-TEAM

Hos Valsø A/S har vi mange års erfaring med servicering af røntgenudstyr, og vi har nogle af Danmarks dygtigste serviceteknikere. Vores medarbejdere er kendetegnet ved deres funktionelle og tekniske ekspertise kombineret med lang hands-on erfaring. Derfor kan vi garantere vores kunder både effektiv og professionel service.

Alle vores teknikere er certificerede på førende producenters produkter, og vi arbejder hele tiden på at holde vores teknologiske viden og færdigheder opdateret.