Skip to content
GigaLaser
GigaLaser


GigaLaser er den største laser fra PowerMedic og er blandt verdens mest avancerede terapeutiske lasere.


Laseren er beregnet til behandling af større områder af kroppen, som f.eks. ryg, nakke, hofte eller ben. Skærmen på laseren er inddelt i tre sektioner, der kan justeres individuelt og dermed tilpasses behandling af f.eks. et knæ, skulder eller ansigt.


GigaLaser er udover laserdioder til behandling i dybden også forsynet med hhv. rødt lys og blåt/violet lys. Det røde lys (660 nm) stimulerer mikrocirkulationen i hudoverfladen, og det blå/violette lys (405 nm) virker bakteriehæmmende på hudoverfladen. Det giver en særdeles kraftfuld behandling og stimulerer kroppens funktioner på flere områder.


Fordelene ved behandling med GigaLaser er:

Større effekt og derfor hurtigere heling
Forbedrer kroppens evne til at hele sig selv hurtigere
Hurtig og effektiv smertelindring på større områder
Kræver ikke konstant behandlerens tilstedeværelse, eller anden behandling kan gives samtidig med laserbehandlingen, f.eks. akupunktur.

GigaLaseren giver på kort tid en meget stor dosis laserstråler, og behandling med GigaLaser er derfor mindre tidskrævende og samtidig mere effektivt for både patienter og behandlere.


Et enkelt og brugervenligt kontrolpanel med 6 prædefinerede behandlingsprogrammer gør det nemt for brugeren at betjene laseren.


NB: PowerMedic yder i Danmark 3 års garanti mod produkt- og fabrikationsfejl på GigaLaser.

Godkendelser
GigaLaser er udviklet til behandling af:

Gigtsmerter, lindring
Inflammation, reduktion af smerte og hævelse (traumatisk betinget)
Tennisalbue, accelereret heling af
Triggerpunkter, smertelindring via
Sårheling

PowerMedic er ISO 13485 certificeret og GigaLaser lever op til standarderne EN 60601-1-1, EN 60601-2-22 samt EN 60825-1. GigaLaseren er endvidere godkendt af FDA til salg i USA.

 

FDA godkendelsen omfatter salg i USA til behandling af:
Midlertidig lindring af ledsmerter, mindre gigtsmerter, muskelkramper, midlertidig forøgelse af lokal blodcirkulation og/eller midlertidig afslapning i musklerne.